logo

0553 100 91 57 çocuk-diş-hekimi-sosyal-medya-1 çocuk-diş-hekimi-sosyal-medya-2 çocuk-diş-hekimi-sosyal-medya-4

Neden Pediatrik Dişhekimini Seçmelisiniz?

Neden Çocuk Diş Doktorunu Seçmelisiniz?

Çoğu ebeveyn genellikle çocuklarını genel dişhekimliği uygulayan birine götürmek yerine pediatrik bir dişçiye bakmak isteyip istemediklerini merak eder. Düzenli hastalarımız iseniz cevabı zaten biliyorsunuzdur…Çükü bizim uygulamamızın ne kadar harika olduğunu biliyorsunuz!

Pediatrik dişhekimlerini farklı kılan nedir?

Ebeveynler bizi diğer diş doktorlarından farklı kılanın ne olduğunu bilmek ister. Birincisi, pediatrik dişhekimlerinin çoğu pediatrik diş hekimliğini seçtiler çünkü ailelere yardım etmek için özel bir isteğimiz var ve çocuklarla çalışmaktan zevk alıyoruz. Pediatrik dişhekimi veya pedodontist diş hekimi, dişhekimliği okulundan sonra iki ila üç yıllık özel bir eğitime sahiptir ve çocukluktan ergenlik çağındaki çocukların ağız sağlığına adanmıştır.

Hastalarımızı biliyoruz

Genç hastaları tedavi etmek için genellikle farklı bir beceri gereklidir. Bebeklerin, okul çağı çocukların ve ergenlerin hepsi, davranışlarıyla baş etmede, diş gelişimlerini, gelişimlerini yönlendirmede ve gelecekteki diş problemlerini önleme konusunda farklı yaklaşımlara ihtiyaç duyarlar. Çocuk dişhekimi bu ihtiyaçları karşılamak için en uygunudur.

Çocukların evde hissettikleri bir yer

Kliniğimizi eğlenceli, ilgi çekici ve davetkar olarak tasarladık. Amacımız her çocuğu randevuya geldiğinde rahat ettirmek ve çocuk dişhekimine gelmeyi sabırsızlıkla beklemeleri. Bu hedefi gerçekleştirdiğimize inandığınızı umuyoruz!

çocuklarda-zirkonyum

bilinçli-sedasyon

hijyen